Accueil

Kataloy

Kataloy
naciodigital.cat

El Parlament de Catalunya ha aprovat amb els 72 vots a favor de Junts pel Sí i la CUP les conclusions del Procés Constituent de desconnexió amb Espanya, que finalment han estat in

Kataloy
http://www.elpuntavui.cat/

Unes 4.000 persones participen en un marxa reivindicativa hores abans que entri en vigor l'acord de deportació signat entre la UE i Turquia.  La manifestació s'ha fet també una quarantena de ciutats més al món, com Madrid, Londres, Sidney, Viena, Amsterdam, Beirut o Lesbos

Kataloy
Romaric Godin http://www.latribune.fr/

En déposant des projets de loi pour former des structures d'Etat, la majorité sécessionniste catalane s'engage dans une vraie désobéissance avec Madrid. Un nouveau défi pour les partis politiques espagnols.

Kataloy

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha assenyalat que volen que la policia de la Generalitat en l'àmbit d'un estat independent. Ho ha dit en una compareixença avui dijous a la tarda per parlar sobre l'incendi que va provocar el caos a la xarxa de rodalies de Renfe el passat dimarts.

Kataloy

L’Europarlament ratifica un acord d’associació amb el nou Estat, declarat independent de manera unilateral el 17 de febrer de 2008, sense la necessitat de demanar l'aprovació als diversos Estats de la UE

Kataloy
Per : Seda Hakobyan i Alexandre Solano http://www.vilaweb.cat/

Fins fa poc més d’una dècada, la política catalana es caracteritzava per l’estabilitat. Convergència i Unió (CiU) governava la Generalitat d’ençà que es va restituir i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) manava a la capital del país i guanyava a les eleccions espanyoles.

Kataloy

Confirma que demà, després del ple d'investidura, dues persones deixaran l'acta de diputat, i dues més seguiran treballant al grup parlamentari de la CUP. 

Kataloy
Gael Roblin http://www.bretagne-info.org/

La Gauche Indépendantiste bretonne tient à saluer la victoire des listes indépendantistes aux élections catalanes qui sont désormais majoritaires.

Kataloy
http://www.lejdd.fr/

Des centaines de milliers d'indépendantistes, jusqu'à 1,4 million selon la police locale, ont célébré vendredi la journée nationale de la Catalogne, la Diada, persuadés de son caractère "historique", deux semaines avant un scrutin centré sur la sécession au grand dam du gouvernement de Mariano Ra

Kataloy

A l'occasion du premier scrutin où la question de l'indépendance était clairement mise en avant, les électeurs ont envoyé des signaux contradictoires. Un spécialiste de la Catalogne tire les leçons du vote de dimanche.

Kataloy

Bruno Ollivier, professeur de Sciences de la communication et de l'information à l'UAG (Université des Antilles et de la Guyane), vient de voir l'un de ses ouvrages publié en catalan.

Kataloy
Comitè Català de Solidaritat Internacionalista
Kataloy
Chakri Belaïd